196
Harry Styles demantuje glasine da se plaši za svoj život

Harry Styles demantuje glasine da se plaši za svoj život

196
SHARE

Nakon što je pogođen cipelom na koncertu u Glazgovu, u medijima su se pojavile glasine da je Harry Styles zabrinut za svoju sigurnost i da se plaši da bi mogao da bude na meti nekog manijaka kada otputuje u SAD.

Harry i ostali momci iz One Directiona započinju američki deo svoje turneje u junu, a izvori su tvrdili da se pevač plaši da bi tamo mogao da ga napadne nekim obožavalac njegove bivše devojke Taylor Swift, kao i da je Harry ozbiljno uplašen za svoj život. Ipak, njegov portparol demantovao je ove navode i okarakterisao ih kao kompletnu glupost, dodajući da incident na koncertu u Glazgovu nije ostavio posledice na Harryja, a posebno ne toliko ozbiljne poput strahovanja za svoj život.

Autor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. ako neko od njih uziva u paznji onda je to harry :D on je uvek najsmireniji i nasmejan kad je okruzen gomilom fanova, dok se kod ostalih nekad vidi da su nervozni. harry je bre stvoren za ovakav posao :D <33

  2. pa naravno da se nece plasiti za zivot!!!! ,,a izvori su tvrdili da se pevač plaši da bi tamo mogao da ga napadne nekim obožavalac njegove bivše devojke Taylor Swift” pa sta sad ja sam i directioner i swiftie i sta sad da napadnem(ubijem) idola??!!!! ne salim se, verovatno i tamo imaju koji su fanovi od oboje.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.