226
Harry Styles: Bolna ljubav prema tetovažama

Harry Styles: Bolna ljubav prema tetovažama

226
SHARE

null

Nekad nam se čini da Harry svake nedelje doda po jednu tetovažu na svoje telo ali njegov tatu majstor Freddy Negrete tvrdi kako pevač jako dobro podnosi veliki bol.

null

Kako prenosi časopis Daily Star, Freddy je o radu sa Harryjem rekao: “On zaista dobro podnosi tetoviranje. Bol mu ne smeta iako tetovaže radi na najosetljivijim mestima. Puno ih ima sa unutrašnje strane ruke a radio je i rebra, iako je to vrlo bolno.” Freddy je svojevremeno uradio i prvu tetovažu na Harryju a sad ističe kako je siguran da će ih pevač uraditi još mnogo. “Sjajno se zabavljamo. On je dosetljiv i to mi se sviđa, ima pravi engleski smisao za humor. Šta god da kaže, to je obično smešno. Nikad ne možete imati previše tetovaža i mislim da Harry razmišlja tako.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. Haaaaaa,ala mu je recit taj sto ga tetovira. Prvo je rekao da nije voleo Taylor,a sada da prilicno dobro podnosi bol ;) Sta li je sledece?! Znali smo mi i bez njega da je Hazza hrabar! ”Bol mu ne smeta iako tetovaže radi na najosetljivijim mestima. ” posle ste okrenuli …ali gde je meni otisla pamet kad sam to procitala ,budala ccc XD!

    • JA NE ZNAM STA JE NJIMA LEPO TU….SAMO BESPOTREBNO SE ISCRTAVAJU A KAD OSTARE GOVORE KAKO SE KAJU…AL DOBRO, NJEGOV IZBOR.HAZZA<3<3<3<3<3<3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.