321
Harry Styles: Blamiranje pred devojkama na času joge!

Harry Styles: Blamiranje pred devojkama na času joge!

321
SHARE

NY: One Direction "This Is Us" World Premiere - Arrivals

Za vreme boravka u Melburnu, Australija, Harry Styles nije mogao da odoli a da ne ode na jedan čas joge, ali svedoci celog događaja kažu kako se on nije najbolje snašao u svemu.

Kako prenose neimenovani izvori za časopis The Sun, Harry je malo precenio svoje mogućnosti, pa nije mogao da parira devojkama koje su mu pravile društvo na treningu. “Čas traje 90 minuta i prilično je naporan, pa su ga devojke zezale jer je povremeno morao da odmara.” Ipak, kao pravi šmeker, Harry je uspeo da impresionira prisutnu žensku populaciju. “On je sve šale na njegov račun shvatio kao dobronamerne a kasnije je priznao kako je ovo bio najteži čas na kom je bio. Devojke su mislile kako je on pravi džentlmen”, dodaje isti insajder.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

13 KOMENTARA

 1. ONG, OVO JE SKROOOOOZ After *___________________*

  CITA LI KO AFTER ???!!! SJECATE SE OVOG KAD JE HARRY OTISAO NA JOGU DA BI SE NABACIVAO TESSI I DA ONI IMAJU BAREM JEDAN ZAJEDNICKI CAS ZAJEDNOOO <3 PA KAD JE ONA PLAVUSA BILA DO NJEGA I ON JE NIJE NI PRIMJETIOOO *_*

  Oprostite, fangirl attack :3

 2. @HAZZA BRE KRALJ! Nije se izblamirao, vidis da prvi put proba tako nesto. Nisi ni ti najbolja u necemu sto probas prvi put. Ljubav nasa najbolja! ♥ Moze uvek bolje, zar ne Harolde? 

 3. HAHAHAH EEEE
  Da sam ja bila na tom casu s njim bi pravila pauzu…
  Kladim se bi moja bila troduplo duza nego njegova….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.