266
Harry ostavio Taylor jer je neprestano pričala o svojoj kolekciji starina?

Harry ostavio Taylor jer je neprestano pričala o svojoj kolekciji starina?

266
SHARE

Ovih dana mnogo se pisalo o tome šta bi mogao da bude pravi razlog raskida veze između Taylor Swift i Harryja Stylesa, a sada novi izvori tvrde da je zvezda One Directiona ostavio Taylor jer je pričala samo o svojoj kolekciji antikviteta. 

Prema pisanju portala RadarOnline, dok je Harry želeo da uživa u dobrom provodu i žurkama, Taylor to nije privlačilo i sve što je želela jeste da priča o svojim antikvitetima, što je njemu brzo dosadilo. Par je raskinuo par dana nakon dočeka Nove godine, na odmoru na Karibima, zbog čega je Taylor ranije otputovala kući, dok je Harry nastavio da posećuje žurke i da se provodi. Izgleda da je 23-godišnja Taylor previše zrela zapet godina mlađeg Harryja, koji je, prema rečima njegovih bliskih prijatelja, i pored toga bio uznemiren nakon raskida.

IZVOR: Life Content

36 KOMENTARA

  1. Sta vise nece izmisliti?! Sutra ce izaci “Harry i Taylor prekinuli zbog razlike u kilazi” xD Ok, bili su zajedno, i prekinuli. Jel sad kraj sveta? Pustite ih da se odmore malo! A ako vec izmisljate price, molim vas budite mastovitiji. Medijima(ne mislim na BRAVO) ponestaje maste izgleda xD

  2. Kako su raskinuli nekoliko dana pre Nove godine ako ima na youtube kako se ljube i grle tacno u ponoc.Ne shvatam

  3. @Danica sto je taylor prestara za njega kada je kad je imao 17 god. izlazio sa Caroline Flack a ona tad imala 32!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Taj je slatka <3 i volim njene pesme ali momke menja kao carape sto ne valja nek nadje prikladnog decka i da bude njenih godina,a ne da bude mladji od nje 5 godina nek bude njeno godiste ili da stariji 1,2,3,4 ili vise a ne ona starija od njh o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.