280
Harry odgovorio na Taylorinu “prozivku” sa nastupa

Harry odgovorio na Taylorinu “prozivku” sa nastupa

280
SHARE

Taylor Swift imala je zanimljiv nastup na dodeli Grammy nagrada prošle nedelje, kada je izvodeći pesmu “We Are Never Ever Getting Back Together”, kada je pokušala da ismeje Harryja Stylesa, ali britanski pevač nije se mnogo potresao zbog toga.

Naime, na pitanje šta misli o tom nastupu, Harry je odgovorio: “O, bio je u redu. Ona je sjajan izvođač i uvek dobro izgleda na sceni. To je bio još jedan sjajan nastup Taylor Swift.” Izgleda da Harry ne obraća mnogo pažnje na to kako se njegova bivša devojka, sa kojom je bio u vezi nešto više od dva meseca, nosi sa njihovim raskidom. Na pitanje kako on to podnosi, pevač One Directiona kaže: “Ja sam dobro, hvala na pitanju. Ne brinite za mene.” Harry se sada okreće novim poslovnim obavezama, pošto sa bendom uskoro kreće na svetsku turneju, a očekuje ih i nastup na dodeli BRIT nagrada, kojem se veoma raduje.

Izvor: Life Content

27 KOMENTARA

  1. Bravo Harry♥, sad se vidi koliko si iznad njenog nivoa! Svaka čast, samo tako nastavi =) A Taylor bi trebala da izvuče pouku iz greške koju je napravila, pošto je ispala glupa i jadna -.-” Mislila je da će na tako ružan način poniziti njega, a u stvari je on nju ispalio. Pa Taylor možda jednog dana shvatiš kakvog si dečka imala i tu si šansu olako protraćila. Bez uvrede ali svi znamo da je to istina. Čao, pozz xP

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.