202
“Harry je veoma zaštitnički nastrojen prema Taylor”

“Harry je veoma zaštitnički nastrojen prema Taylor”

202
SHARE

Zvezda One Directiona Harry Styles veoma je zaštitnički nastrojen prema Taylor Swift i nema sumnje da je par zajedno, tvrde očevici koji su ih videli na jednoj rođendanskoj žurki.

Harry i Taylor viđeni su zajedno u nekoliko navrata kako se drže za ruke, a 18-godišnji pevač je viđen i kako ulazi i izlazi i Taylorinog hotela nekoliko puta. Ipak, par i dalje ne želi da prizna javnosti da su zajedno. U četvrtak uveče Taylor i Harry viđeni su u jednom baru u Njujorku na rođendanskoj žurki, kojoj je pored njih dovje prisustvovao i veliki broj drugih celebrityja, uključujući Diannu Agron i Emmu Stone. Očevici kažu da se par nije razdvajao celo veče i da su definitivno izgledali kao da su zajedno. “Harry je izgledao kao da je zaštitnički nastrojen prema Taylor i celo veče je držao ruku preko njenog ramena. Nekoliko puta su se poljubili i nisu ni pokušavali da se kriju od ostatka gostiju.

13 KOMENTARA

  1. volim taylor,volim hazzu,ali njih dvoje ne idu zajedno..pisace pesme o njemu,polomice mu srce,kao i drugima….nisam sigurna…ona se zabavljala sa nekim likom mesec dana i odma kupila kucu pored njega…posesivna je previse…moje misljenje ..NO H8 pls ….ali ako je on srecan i ja sam :)

  2. @MOLLY DIRECTIONER Bez brige, mislim da je on krasan momak i da o njemu moze samo da se napise ono najbolje <3
    Harry & Tay<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.