724
Hari Poter i relikvije Smrti 3D od 18. novembra

Hari Poter i relikvije Smrti 3D od 18. novembra

724
SHARE

Hari Poter i relikvije Smrti 3D
Harry Potter and the Deathly Hallows 3D

Start: 18. novembar
Režija: Dejvid Jejts
Uloge: Danijel Redklif, Rupet Grint, Ema Votson, Ralf Fajns, Rupert Grint, Bil Najhi, Tom Felton
Žanr: Fantazija, avantura
Web: www.HarryPotter.com

Hari, Ron i Hermiona započinju opasnu misiju: da otkriju i unište tajnu Voldemortove besmrtnosti i destrukcije – Horkrukses. Prepušteni sami sebi, bez pomoći profesora i zaštite Dambldora, ova tri prijatelja će morati da se usredsrede jedni na druge više nego ikada. Ali, među njima se javlja Mračna Sila, koja preti da ih razdvoji.

U međuvremenu, svet čarobnjaštva postao je opasno mesto za sve neprijatelje Mračnog Gospodara. Rat, kojeg su se svi pribojavali je počeo. Voldemortovi Smrtožderi preuzeli su kontrolu nad Ministarstvom Magije i Hogvortsom, hapšeći i terorišući svakog ko bi mogao da im se suprotstavi. Ali ono za čim i dalje tragaju je i najvrednije za Voldemorta: Hari Poter. Izabrani je postao progonjen. Smrtožderi traže Harija, kako bi ga predali Voldemortu, živog.

Harijeva jedina nada je da pronađe Horkrukses pre Voldemorta.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakBravo #204
Naredni članakBravo POSTERI #11

7 KOMENTARA

  1. Pa i nece biti 3D :D Jaooo jedva cekam ^^

    Ali ova recenica je potpuno netacna -.- “Harijeva jedina nada je da pronađe Horkrukses pre Voldemorta.”….. Mislim, Voldemor je sam napravio Horkrukse, zasto bi onda hteo da ih nadje? Jes’, na kraju da, kad saznaje da je Hari saznao za Horkrukse, ali ne i tokom celog filma -.- Ispravnije bi bilo “Harijeva jedina nada je da pronadje Horkrukse pre nego sto Voldemor nadje njega” xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.