Start Stars Hot News! Halle Berry i Gabriel Aubry zakopali ratnu sekiru: “Nikad se nismo svađali...

Halle Berry i Gabriel Aubry zakopali ratnu sekiru: “Nikad se nismo svađali zbog kćerke”

SHARE

Nakon što je konačno završena bitka za starateljstvom nad trogodišnjom Nahlom, Halle Berry tvrdi da su ona i njen bivši suprug Gabriel sada u odličnim odnosima.

44-godišnja glumica progovorila je za medije po prvi put o ružnoj borbi za svoju kćerku. “Kada je dete umešano u nešto, onda je pravo olakšanje ako neke stvari uspeju da se reše na dobar način. Nikad se nismo svađali zbog nje”, izjavila je Halle.

“Oboje znamo da dete treba oba roditelja, ali mi se nismo mogli dogovoriti, trebali smo sud i sudiju da nam pomogne oko ovih delikatnih stvari. Jako sam srećna što je sve selo na svoje mesto jer je oboje volimo više od života”, nastavila je Berry.

Nedavno su se posvađali oko toga da li bi Nahla trebala ostati s njim u Los Anđelesu ili otputovati s majkom u Njujork. On je smatrao kako ne bi trebao da sledi bivšu suprugu zbog kćerke. Ali sud je na kraju presudio u korist Halle i dopustio joj da odvede malenu u Njujork, gde je boravila zbog poslovnih obaveza. Sada takvih problema više neće imati, jer su se sve dogovorili na sudu pa su otad poboljšali svoje narušene odnose.

OSTAVI KOMENTAR