Start Stars Hot News! Haljina Kate Winslet iz “Titanika” prodaje se za 300 hiljada dolara

Haljina Kate Winslet iz “Titanika” prodaje se za 300 hiljada dolara

SHARE

Na haljinu koju je Kate Winslet nosila u čuvenom filmu “Titanic”, u kojem je glumila uz Leonarda DiCapria, stavljen je znak “Na prodaju!”, a njena cena može da dostigne i do 300.000 dolara. 

Uloga Rose DeWitt Bukater proslavila je Kate Winslet, a haljina koju je dizajnirala Deborah L. Scott jedna je od najlepših haljina koju smo videli na velikom platnu. Haljina će biti prodata na aukciji koja će biti održana 12. decembra, zajedno sa još nekim filmskim rekvizitima, poput Legolasovih luka i strela koje je Orlando Bloom koristio u trilogiji “Lord of The Rings” i fotografija sa snimanja filma “The Mountain Eagle” Alfreda Hitchcocka.

Prema pisanju portala talkmoviesworld.com, crvena haljina Kate Winslet dostići će cenu između 200.000 i 300.000 dolara, dok se očekuje da luk i strela Orlanda Blooma budu prodate za 80.000 dolara. Haljina se vidi u sceni kada Jack, koga je glumio DiCaprio, prvi put sretne Rose i spreči je da skoči u more. “Titanic” je dugo držao rekord kao najplaćeniji film svih vremena, sve do 2009. godine, kada ga je nadmašio film “Avatar”.

OSTAVI KOMENTAR