417
Haker koji je ucenjivao Selenu Gomez dobio godinu dana zatvora

Haker koji je ucenjivao Selenu Gomez dobio godinu dana zatvora

417
SHARE

Britanac koji je uhakovao Facebook nalog Selene Gomez i pretio da će objaviti privatne e-mailove koje je ona razmenjivala sa Justinom, završio je zatvoru.

null

21-godišnji Gareth Crosskey uhvaćen je nakon što se na internetu hvalio kako je provalio u Selenin nalog. Nakon hapšenja, on je priznao krivicu a sudija mu je poručio: “Ljudi imaju pravo na privatnost i njihovi privatni razgovori ne smeju dospeti u javnost.”

15 KOMENTARA

  1. Tako je,bravo za sudiju..u pravu je,svako ima prava na privatan zivot…ako je otisao u zatvor,dzukela jedna nevaspitana :P ;)

  2. tako!! svako ima pravo na svoju privatnost… zato ja bas ne citam tko s kim je u vezi osim ako se radi o jusu i seleni(nisam neki veliki fan,ali mi se svidjaju kao par)

  3. I treba u zatvor,ne znam sta im to uopste znaci da hakuju profil i ohbjavljuju privatne poruke,u kojim verovatno pise onp sto mi svi pisemo na facebook-u….U ostalom..sta nas briga sta njih dvoje pricaju….njihova stvar…

  4. Ovaj je lud svega mi! o.O I sad da zavrsi  godinu dana u zatvoru zvbog ove lujke?! Hahahah, a neka je kad zabada nos gdje mu nije mjesto! ;)

  5. E napokon vise…i zasluzio je!

    Btw – Selena je predivna na ovim slikama……ova frizura joj preslatko stoji…mnogo bolje nego duga kosa! Iako njoj sve divno stoji! :D :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.