294
Hailee Steinfield: Taylor Swift je neverovatna, ona mi je kao starija sestra!

Hailee Steinfield: Taylor Swift je neverovatna, ona mi je kao starija sestra!

294
SHARE

"Romeo & Juliet" Los Angeles Premiere

Sjajna mlada glumica Hailee Steinfeld trenutno promoviše svoj novi film, “Ender’s Game” a razgovarajući s novinarima pomenula je koliko voli svoju stariju koleginicu, Taylor Swift.

“Ona je neverovatna, obožavam da vreme provodim s njom”, kaže 16-godišnja Hailee kojoj se Taylor nedavno pridružila na crvenom tepihu u Los Anđelesu. “Uvek me zasmejava. Sjajno se provodimo zajedno. Ona je podelila dosta znanja sa mnom, tako da samo joj zahvalna zbog toga. Ma, neverovatna je.” Glumica otkriva kako je Tay upoznala preko njihove zajedničke prijateljice Emme Stone a upitana da li njih dve često pričaju o momcima, odgovorila: “Da, naravno. O čemu drugom da pričamo?”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. Provalite Hejlinu ruku,oplakah.Inace @Bravo o drugim zvezdama pisete samo kad pohvale ili kritikuju ove vase o kojima stalno pisete.Ovako nikada.

  2. @Bravo Pisite o Justinu Bieberu u sledecem broju i molila bih vas za njegov poster mnogi to zelimo,a ipak on je najpopularniji a o njemu ne pisete puno ili pisete nesto malo a to su inace lazi :(( <3

  3. Ja zelim BEYONCE i Catching fire i Jenifer Lawrence.Znam da ste o tome pisali u casopisima ali on izlazi jednom mesecno.Vazno je da svaki dan ima 3 vesti o MIley,Biberu i Seleni.Ne vrtite vise od petoro, o drugima pisete samo kada imaju veze sa teenage zvezdicama.Recimo Jenifer Lawrence pomenuli ste samo kada ju je Hazza pohvalio.Niste fer!!!

  4. Bravo piše o svima ;) Problem je što ti ne ulaziš redovno.
    Inače @Bravo možete li napisati kolike su šanse da Justin B. dođe u Srbiju. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.