125
Gwyneth Paltrow:”Jako sam pristojna, osim u spavaćoj sobi

Gwyneth Paltrow:”Jako sam pristojna, osim u spavaćoj sobi

125
SHARE

Gwyneth Paltrow se pohvalila kako zna kako da rasplamsa strasti u spavaćoj sobi. Iako se na crvenom tepihu uvek ponaša kao prava dama, u intimi svog doma vrlo se lako preobražava. “Ja sam vrlo pristojna osoba. Osim u spavaćoj sobi”, rekla je Gwyneth opisujući samu sebe.


Glumica je u braku s Chrisom Martinom s kojim odgaja dvoje dece. Kaže kako ne voli previše da putuje bez porodice, a posebno joj teško pada snimanje daleko od doma. “Mislim da mi je sin još uvek premlad da bi bio bez mene. Dok ne navrše pet godina, za decu je jako važno da znaju kako je mama uvek u blizini, a moja su to uvek znala. Zato su postali prilično samouvereni, znaju šta žele i sigurni su u sebe”, kaže Gwyneth. “Kada me nema kući, stvarno me nema, ali kada jesam kući, onda se posvećujem samo porodici”, dodaje glumica.

2 KOMENTARA

  1. ne znam zasto su ovu haljinu na prvoj slici pohvalili u emisiji fashion poline i rekli da je jedna od najboljih na dodeli oskara meni je haljina blago receno odvrano,nije niti moderna niti lepa,jel to do mene ili vecina misli tako?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.