Start Stars Hot News! Gwyneth Paltrow: veze sa Bradom Pittom i Benom Affleckom bile su čudne

Gwyneth Paltrow: veze sa Bradom Pittom i Benom Affleckom bile su čudne

SHARE

Gwyneth Paltrow dala je intervju za emisiju “E! special” u kojoj je progovorila o svojim nekadašnjim vezama sa slavnim glumcima, Bradom Pittom i Benom Affleckom.

Iako je sada u braku s britanskim muzičarem, Chrisom Martinom s kojim ima dvoje dece, glumica je izjavila da su veze, zbog kojih je u 1990-im godinama neprestano bila na naslovnim stranama tabloida, bile “pomalo čudne”. S Bradom Pittom se počela viđati na setu filma “Sedam”, a par je bio zajedno tri godine, dok je s Benom Affleckom nekoliko puta prekidala pa se mirila u razdoblju od 1997. do 2000. godine. “Vrlo je čudno biti deo para čija je intima javna”, izjavila je Gwyneth.

Nakon udaje za frontmena benda Coldplay, rodila je dvoje dece i kaže da je patila od postporođajne depresije. “Ne želite da bilo ko zna da ste depresivni i neprestano plačete. Tome pripisujemo određeni osećaj srama i to je ponižavajuće i zastrašujuće”, tvrdi glumica. U intervjuu je takođe pričala kako je na početku karijere imala problema s novcem. “Rekla bih roditeljima da nemam novca i ne mogu da odem na večeru, a oni bi me pozvali da dođem sa njima za sto kad god poželim, ali ne bi mi davali novac”, rekla je Gwyneth Paltrow u intervjuu.

OSTAVI KOMENTAR