Start Stars Hot News! Gwyneth Paltrow i Chris Martin žele podići ogradu od 3 metra, komšije...

Gwyneth Paltrow i Chris Martin žele podići ogradu od 3 metra, komšije se bune

SHARE

Glumica Gwyneth Paltrow i njen muž, muzičar Chris Martin žele podići visoku ogradu oko svoje kuće u severnom Londonu zbog čega su naišli na žestok otpor komšija.

Zabrinuti za svoju privatnost, glumica i frontmen Coldplaya želeli su podići visoki, metalni zid oko kuće kako bi sprečili znatiželjne susede i paparazze da ih vide. Predali su planove za izgradnju skupštini u Camdenu. Ograda bi trebalo da bude visoka čak tri metra te bi zamenila dosadašnju, malu drvenu ogradu. “To je malo previše. Koga briga ko su oni. Druge kuće u ulici su ionako na meti provalnika, kao i njihova pa ne tražimo ogromne ograde između naših domova”, rekao je jedan sused popularnog para za Daily Telegraph.

Nije poznato zašto se popularni par želi dodatno zaštititi od pogleda znatiželjnika, jer žive na istoj adresi od 2004. kada su tu kuću kupili od Kate Winslet i njenog muža Sama Mendesa. Priča se da je brak muzičara i glumice već neko vreme u krizi pa se postavlja pitanje žele li sprečiti da prizori njihovih sve češćih svađa dođu u javnost.

OSTAVI KOMENTAR