175
Gwen Stefani poklonila milion dolara žrtvama u Japanu

Gwen Stefani poklonila milion dolara žrtvama u Japanu

175
SHARE

Gwen Stefani donirala je milion dolara za pomoć žrtvama katastrofe u Japanu. Pevačica je novac dala organizaciji “Save the Children’s Japan Earthquake-Tsunami, Children in Emergency”, koja pomaže žrtvama potresa i cunamija u toj dalekoistočnoj zemlji.

“Japan me već puno godina inspiriše, zaista volim tu zemlju i imam puno poštovanje prema ljudima i njihovoj kulturi. Katastrofa koja ih je pogodila slama mi srce i želim učiniti šta god mogu kako bih pomogla. Nikada ne bih bila sposobna da učinim ovakav gest da nemam dugogodišnju podršku svih svojih fanova”, rekla je Gwen.

Osim donacije, Gwen će pomoći i poslovnim potezom. Putem interneta će prodavati ograničenu kolekciju Harajuku Lovers odevnih predmeta, a ceo prihod od prodaje će takođe pokloniti za pomoć žrtvama potresa. Ona nije jedina zvezda koja je odlučila da pomogne, Sandra Bullock takođe je donirala milion dolara žrtvama u Japanu, a Clint Eastwood i Warner Bros. će im donirati celu zaradu od prodaje filma “Hereafter” na DVD-u.

4 KOMENTARA

  1. Bravo BRAVO! Konacno nesto o Gwen Stefani…Ona je humana i dobra,ali zao mi je sto ovu vest nisi objavio pre 3 dana! A jos ce poklanjati i neke narukvice za Japan…Bravo STEFANI! ♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.