Start Stars Hot News! Gwen Stefani: Moda mi je rezervna karijera

Gwen Stefani: Moda mi je rezervna karijera

SHARE

Gwen Stefani nije samo popularna pevačica već i dizajnerka, a upravo se modi namerava potpuno posvetiti kada odluči napustiti muziku. Pre šest godina 40-godišnja Gwen izbacila je svoju modnu liniju L.A.M.B. Svesna da muzička karijera i nastupi neće trajati zauvek, pevačica želi imati rezervnu karijeru.

“Tako sam jako želela da napravim neki rezervni plan za doba kad više neću nastupati. Jer, budimo realni, neće mi ovako biti zauvek. A ja i dalje želim raditi nešto kreativno”, kaže Stefani. “Tokom odrastanja sam napravila jako puno odeće, uvek sam sama sebi šila kostime. I stalno sam sanjarila što ću sledeće sašiti”, dodaje pevačica.

No, čini se da Gwenina muzička karijera još nije pri kraju. Vesela plavuša vratila se u No Doubt, bend s kojim se i proslavila. Uskoro im izlazi povratnički album koji će biti pod uticajem muzičkih hitova iz osamdesetih. “Poslednjih par nedelja slušamo najgore iz 80-ih, ali u smislu da je to dobro. Pop pesmice, jednokratni hitovi, takve stvari. Vraćamo se stvarima koje smo voleli i pokušavamo otkriti kako su ih njihovi autori stvorili”, objašnjava Gwen.

OSTAVI KOMENTAR