363
Guy Ritchie poručuje Madonni: Uspeh „Sherlocka Holmesa“ je moja najslađa osveta!

Guy Ritchie poručuje Madonni: Uspeh „Sherlocka Holmesa“ je moja najslađa osveta!

363
SHARE

SIPAUSA30011680_000024

Kada malo bolje razmislimo, možda je razvod od Madonne bio tačno ono što je bilo potrebno da karijera reditelja Guya Ritchieja ponovo krene uzlaznom putanjom. Jer, kako drugačije objasniti činjenicu da je najnoviji Richiejev film „Sherlock Holmes“ njegov prvi veliki bioskopski hit još od venčanja sa kraljicom popa 2000. godine?

Samo tokom proteklog vikenda, nova ekranizacija čuvenog dela Sir Arthura Conana Doylea, inkasirala je preko 66 miliona dolara, što je najveća zarada svih vremena kada govorimo o filmovima premijerno prikazanim za božić.

Ipak, Richiejev film se ovog vikenda našao u senci animiranog spektakla „Avatar“ koji je za isto vreme ostvario zaradu od 75 miliona dolara.

No, ta činjenica nije puno uticala na raspoloženje britanskog režisera koji se nada da će nastaviti sa uspehom na bioskopskim blagajnama i u budućnosti, te poručuje:

„Mnogi su me prerano otpisali. Uspeh ‘Sherlocka Holmesa’ moja je najslađa osveta!“

Da podsetimo, glavne uloge u novom Richijevom filmskom hitu igraju Robert Downey Junior (Holmes) i Jude Law (Dr Watson).

8 KOMENTARA

  1. mada to sto je on rekao mislim da nema nikakve veze sa madonnom…Samo je izvuceno iz konteksta…….Siguran sam da on i dalje voli nju.

  2. Madonna je carica majke mi…..A Guy samo pokusava de je opet smuva…..E da iWA, nije on bio sa njom zbog para, kad su se razvodili nije hteo da uzme ni cent od nje….MADONNA 4EVER!!!!!!!!!<3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.