118
Guy Ritchie: ”Ne žalim zbog filma sa Madonnom”

Guy Ritchie: ”Ne žalim zbog filma sa Madonnom”

118
SHARE

SIPAUSA30055488_000020

Britanski reditelj Guy Ritchie rekao je da ne žali što je snimio film “Swept away” s bivšom suprugom Madonnom.

Film je snimljen 2001. godine i razočarao je i kritiku i publiku, a mnogi su ga proglasili ubedljivo najgorim Guyevim filmom. Guy nije bio uzrujan zbog kritika jer misli da neke stvari u životu čovek treba da napravi loše, kako bi shvatio što je dobro i što valja.

“Taj je film rađen za manju publiku. Trebao je biti mali film, ali očito ne možete raditi male filmove s bivšima”, rekao je Ritchie za Sunday Times. Romantična komedija s Madonnom u glavnoj ulozi bila je prava katastrofa, što se govorilo i za njegov “Revolver”, snimljen 2005., a za kojeg Guy kaže da mu je i dalje najdraži.

“Celebrity kultura je prevrtljiva, kritike me ne diraju”

“Ne opterećujem se previše kritikama. Celebrity kultura je takva, u jednom trenu si super, svi te vole i to što radiš je odlično. U drugom trenu te više nitko ne gleda, dosadan si i loše radiš. Tako to ide”, rekao je Ritchie.

Upravo mu se u bioskopima širom sveta prikazuje novi film, “Sherlock Holmes”, u kojem glavne uloge tumače Robert Downey Jr. i Jude Law. Najdraža stvar vezana uz snimanje bila mu je veliki budžet. “Dobio sam 80 miliona dolara. Lepo je kad imate toliko novca”, zaključio je reditelj.

4 KOMENTARA

  1. Pa i ja je volim…. Ali nije čovek za sve rođen…I što se razvela od Guya kad je on 1000 puta bolji lik od ovog mentola Jesusa?????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.