Start Stars Hot News! Guy Ritchie: ”Ne žalim zbog filma sa Madonnom”

Guy Ritchie: ”Ne žalim zbog filma sa Madonnom”

SHARE

SIPAUSA30055488_000020

Britanski reditelj Guy Ritchie rekao je da ne žali što je snimio film “Swept away” s bivšom suprugom Madonnom.

Film je snimljen 2001. godine i razočarao je i kritiku i publiku, a mnogi su ga proglasili ubedljivo najgorim Guyevim filmom. Guy nije bio uzrujan zbog kritika jer misli da neke stvari u životu čovek treba da napravi loše, kako bi shvatio što je dobro i što valja.

“Taj je film rađen za manju publiku. Trebao je biti mali film, ali očito ne možete raditi male filmove s bivšima”, rekao je Ritchie za Sunday Times. Romantična komedija s Madonnom u glavnoj ulozi bila je prava katastrofa, što se govorilo i za njegov “Revolver”, snimljen 2005., a za kojeg Guy kaže da mu je i dalje najdraži.

“Celebrity kultura je prevrtljiva, kritike me ne diraju”

“Ne opterećujem se previše kritikama. Celebrity kultura je takva, u jednom trenu si super, svi te vole i to što radiš je odlično. U drugom trenu te više nitko ne gleda, dosadan si i loše radiš. Tako to ide”, rekao je Ritchie.

Upravo mu se u bioskopima širom sveta prikazuje novi film, “Sherlock Holmes”, u kojem glavne uloge tumače Robert Downey Jr. i Jude Law. Najdraža stvar vezana uz snimanje bila mu je veliki budžet. “Dobio sam 80 miliona dolara. Lepo je kad imate toliko novca”, zaključio je reditelj.

OSTAVI KOMENTAR