380
Guy Pearce o saradnji sa Robertom Pattinsonom: Poludeo je u Australiji

Guy Pearce o saradnji sa Robertom Pattinsonom: Poludeo je u Australiji

380
SHARE

Robert Pattinson presrećan je nakon što se sa snimanja novog filma “Rover” vratio u SAD – ne samo jer se ponovo svakodnevno viđa sa svojom devojkom Kristen Stewart, već i jer mu klima u Australiji nije prijala.

Pattinsonov kolega iz filma, Guy Pearce, kaže da je zvezdi “Twilighta” bilo veoma teško da se navikne na vremenske prilike u Australiji. “Mučio se sa muvama i sa vrućinom”, otkrio je Guy za HollywoodLife i dodao da se i pored toga Rob sjajno proveo na snimanju. I režiser filma David Michod ranije je govorio o Robertovim poteškoćama u Australiji: “On je veoma pametan. To je za njega bilo jedno od najlpših iskustava, da šeta okolo i udiše svež vazduh, ali muve su ga izluđivale.”
Robertu verovatno nije bilo lako na snimanju u dalekoj zemlji, s obzirom da je bio veoma udaljen od svoje devojke Kristen. Ipak, ta privremena razdvojenost izgleda da im je prijala, pošto nakon problema u vezi, poznati par sada izgleda zaljubljnije nego ikada.

Autor: Life Content

2 KOMENTARA

  1. Meni je Robert super, a što se tiče mušica završila se i ta muka.Jedva čekam da pogledam novi film “Rover”, ali me zanima Bravo, da li znate kada film stiže u bioskope i uopšte da li je snimanje završeno (pošto se Robert vratio u Ameriku). :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.