Start Stars Hot News! Gunsi neće u Glee

Gunsi neće u Glee

SHARE

Jedna od najvećih hard rok grupa svih vremena ne želi da ima bilo šta sa televizijskom serijom koja je u nedelju dobila nagradu Zlatni globus

U jednoj izjavi, Slash, nekadašnji gitarista benda je pojasnio: “Sadašnja klima u zabavnoj industriji nije sjajna, ali ja pokušavam da bude optimista a ne negativan, jer je lako biti negativan. Ipak, povlačim liniju kod Gleeja.”

Jedan od najslavijih gitarista svih vremena, nastavio je u istom tonu: “Glee je gori od Briljantina, a Briljantin je već bio dovoljno loš…Kada je Briljantin izašao, bio sam u fazonu ‘Ma dajte ljudi’. U stvari, sada kada pogledam Briljantin, pomislim da pored Gleeja i High School Musicala, Greese deluje kao sjajno umetničko delo”.

Gunsi ipak nisu jedini koji su odbili da se njihove pesme ili oni sami pojave u Gleeju – to su pre njih učinili već Kings of Leomn i Coldplay. Ipak, Coldplay pokazuje nameru da promeni stav, što i nije čudno kada se zna da je frontmen benda, Chris Martin, oženjen sa Gwyneth Paltrow, koja je već gostovala u seriji i to će učiniti barem još jednom.

OSTAVI KOMENTAR