Start Stars Hot News! Guitar Hero Metallica – osvojite vredne nagrade!

Guitar Hero Metallica – osvojite vredne nagrade!

SHARE

Universal Music Serbia, 24 sata, Arena Beograd, Delfi knižare i ExtremeCC, vas pozivaju da se prijavite na Guitar Hero Metallica takmičenje i dobijete priliku da upoznate Metallicu!

null

U susretu najvećem muzičkom događaju ove godine, pozivamo vas da posetite www.24sata.rs i da se prijavite za Guitar Hero Metallica takmičenje kako bi osvojili neverovatne Metallica poklone. Šezdesetčetvoro prijavljenih će učestvovati u našem specijalnom Guitar Hero Metallica koncertu koji će se odigrati u subotu, 5. maja, u DELFI knjižari u Studentskom Kulturnom Centru. Oni koji budu najbolje savladali zadate pesme Metallice očekuju i vredni pokloni.

null

Prijavi se i postani pravi gitarski heroj na jedan dan i očekuju te super pokloni koje su pripremili Universal Music Serbia, 24 sata, Arena Beograd, Delfi knižare i ExtremeCC. Od poklona izdvajamo: Meet & Greet sa bendom na Ušću, igru Guitar Hero Metallica, Metallica CD Boxset, knjige i još mnogo mnogo toga…Prijave su otvorene do četvrtka 03. maja u podne – zato požurite i prijavite se na www.24sata.rs!


U Delfi knjižarama pored celokupnog muzičkog kataloga Metallice i karata za koncert u Beogradskoj Areni možete naći i Guiter Hero Metallica igru, biografiju benda na srpskom i knjige o bendu na engleskom jeziku. Takođe posetioci Delfi Knjižare će moći i da se prijave za takmičenje na licu mesta.

METALLICA se vraća u Srbiju i izvešće ceo “Black album”. Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters odjekivaće na Ušću 8. maja. Bend će takođe svirati i pesme sa ostalih albuma.

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

OSTAVI KOMENTAR