Start Stars Hot News! Grupa The Who demantuje: Ne želimo da se zabrani pesma One Directiona!

Grupa The Who demantuje: Ne želimo da se zabrani pesma One Directiona!

SHARE

1508direction1

Directioneri su bili i besni i razočarani nakon što se pojavila informacija kako će legendarna grupa “The Who” tražiti da se pesma 1Dja, “Best Song Ever” zabrani, jer navodno liči na njihov stari hit.

Kao što smo već pisali, neki mediji zaključili su da početak “Best Song Ever” previše liči na pesmu “Baba O’Riley” iz 1971. godine, pa su se pojavile informacije kako će ih The Who tužiti zbog toga! Međutim, legendarni rokeri ne samo da to neće učiniti, već tvrde kako izuzetno cene One Direction! Frontmen benda Pete Townshend tako je poručio Directionerima: “Ne, nećemo ih tužiti! Volim taj singl, volim One Direction”, poručio je on.

2008 VH1 Rock Honors: The Who

On ističe da početak obe pesme liči, ali da to nije ništa neobično. “Akordi koje smo mi koristili i akordi koje su oni koristili jesu tri akorda koja u pop muzici postoje više od 50 godina. Ja još uvek pišem pesme koje liče na Baba O’ Riley – pokušavam to! To je deo mog života i pop pozadine.” Uvek je sjajno čuti da dokazane zvezde podržavaju 1D – kad vam neko sledeći put kaže da su One Direction samo još jedan u nizu bojbendova koji će brzo nestati – recite im da se “The Who” ne slažu s tim!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR