Start Stars Hot News! Grom iz vedra neba: Heidi Klum i Seal se razvode

Grom iz vedra neba: Heidi Klum i Seal se razvode

SHARE

Još jednom naizgled idiličnom braku slavnih je po svemu sudeći došao kraj – nakon šest i po godina razvode se Heidi Klum i Seal.

TMZ javlja kako se Heidi sprema da početkom ove nedelje sudu u Los Anđelesu preda zahtev za razvod. Razlog će biti uobičajene “nepomirljive razlike”.

U vezi su bili od 2004. godine, a venčali su se u maju 2005. godine. Redovno su za svaku godišnjicu braka obnavljali svoje bračne zavete. Imaju troje zajedničke dece – šestogodišnjeg sina Henryja, petogodišnjeg sina Johana i trogodišnju kćer Lou, a Seal je usvojio i najstariju kćerku Heidi Klum, sedmogodišnju Helene (Leni), koju je manekenka dobila u prethodnoj vezi s italijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom.

Heidi je često isticala kako ona i Seal imaju čvrst brak jer su jedno drugome suprotnost, a poznato je da se suprotnosti privlače i dopunjavaju. Praznike je porodica provela na skijanju u Aspenu i tad još ništa nije dalo za naslutiti da prolaze kroz bračnu krizu. Pre nekoliko meseci su pričali i kako razmišljaju o usvajanju još jednog deteta.

OSTAVI KOMENTAR