262
Green Day u maju stiže u Beograd?

Green Day u maju stiže u Beograd?

262
SHARE

null

Kako objavljuje Blic, slavni pank-rok sastav mogao na proleće da poseti glavni grad Srbije i održi koncert na Kalemegdanu.

Green Day bi koncert hteo da organizuje na istom mestu gde je bio održan i Warrior’s Dance festival, očekujući da će taj prostor biti sasvim dovoljan za publiku koja želi da ih vidi uživo. Nema sumnje da su Green Day još uvek jedna od najvećih rok zvezda današnjice, a njihovi albumi prodati su u ukupnom tiražu od 60 miilona. Ako se ispune sve najave, sledeća godina isprazniće džepove domaćih rokera – osim Green Daya, pominju se još Iron Maiden, Linkin Park, Bon Jovi i Aerosmith.

17 KOMENTARA

  1. omg  moram da idem na taj koncert e samo kazite kada dolaze da znam da kupim kartu  volela bi da dodju 22 maja  jer mi je tada rodjedan kad cuje moj brat odlepe ce  samo napisite  malo vise informacije o koncertu ………hvala bravo za jedward  mislim  u bravo navinam  ja i jedward smo isti nema razlike kaze moja mama

  2. Juhuuuu :)))
    Poceli su masovno da dolaze J.Lo. doci ce Beyonce, Green Day, Iron Maiden, Linkin Park, Bon Jovi i Aerosmith…
    A ja bih volela da dodje ♥♥♥ Christina Aguilera ♥♥♥

  3. A jeste sad i na to d idem…Msm radije bih isla na Rammstein, a i stvarno mi nije jasno zasto u novinama pisete da ce oni doci, a ovde necete…ne kapiram.

  4. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1LIFE IS ROCK N ROLL Skillet,Green Day,NickelBack niko im nije ravan!!!! Im Lignjoslav the best

    Omg dolaziiiiiiiim!!!!!!!!! Billie i was waiting for you so much ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.