452
Green Day rasturili instrumente i vređali Justina Biebera na muzičkom festivalu (video)

Green Day rasturili instrumente i vređali Justina Biebera na muzičkom festivalu (video)

452
SHARE

Pank rokeri pokazali su deo svog divljeg temperamenta na iHeart muzičkom festivalu u Las Vegasu, gde su izazvali incident.

null

null

Pred prepunom publikom u areni, Billie Jo Armstrong je prosto poludeo nakon što je dobio naređenje da završi nastup. Dok je bend izvodio svoj hit “Basket Case”, pojavilo se upozorenje koje je signaliziralo da bi imaju još samo jedan minut. Iznervirani roker zatim je prestao sa svirkom i uputio čitav niz uvreda na račun organizatora, a potkačio je i Justina Biebera.

null

null

“Izvešću je*enu novu pesmu. Je*eš ovo s*anje. Jedan minut je ostao. Jedan je*eni minut. Na sceni samo od 1988. a vi ćete mi dati samo jedan minut?!” Billie Jo i društvo onda su počeli da rasturaju svoje instrumente na sceni a pevač je još dodao: “Ja nisam je*eni Justin Bieber. Mora da se je*eno šalite. Imam samo jedan minut. Jedan jedini minut. Sad više nemam ništa”.

null

null

40 KOMENTARA

  1. green day hello da li je zabranjeno slusati justina?svako ima svoj ukus ja rokere/metalce ne PODNOSIM svidjalo se to vama ili ne i nije lepo sto su ovo rekli za Justina ali dobro rekli su zato sto on uvek ima dovoljno vremena na sceni a oni mng manje,pa razumem ih,a jel ste gledali intervju kako su izvredjali…

  2. Ma brate, oni su na sceni kao sto su rekli od 88′, a dziber 3 godine, i da li je to pravedno, da im zbog njega skrate vreme? A sad sto ih ne podnosis to samo govori o tome koliko si retardirana.

  3. svaka čast nijma za muziku i to sve poštujem ih .. al nema potrebe odmah nekog upetljavat ili vrijeđati ko nije ni krivan ni dužan .. samo kažem ne mislim ništa loše … ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.