Start Stars Hot News! “Green Day” donosi i teretanu u Beograd

“Green Day” donosi i teretanu u Beograd

SHARE

PARIS: Green Day performs live for the Rock-en-Seine 10th anniversary.

Popularna pank-rok grupa “Green Day” koja će nastupiti u ponedeljak 27. maja na ovogodišnjem koncertnom spektaklu “Calling 2013” u velikom parku ispod bedema Kalemegdana, donosi sa sobom ceo bekstejdž, što podrazumeva teretanu, di-džej sobu sa gramofonom i kolekcijom vinila, zatim sobu u kojoj će biti članovi njihovih porodica, a sa sobom dovode oko 100 saradnika.

– Binska konstrukcija je naša i to je ona koja je bila prošle godine na festivalu “Belgrade calling”. Na istoj toj bini će nastupiti Đorđe Balašević, pa će se na nju montirati produkcija za “Green day”. To je inače najveća binska konstrukcija u regionu, a američki bend donosi 700 rasvetnih uređaja i vrhunsko ozvučenje – kaže Sagor Mešković ispred “Avalon produkcije”.

Publika će moći da ulazi od 17 časova, a od 18 časova bi tebalo da počnu “Atheist rap”, zatim “Superhiks” i “Hladno pivo”, a oko 22 časa je planirano da na binu izađe “Green day”.

Oni će svirati oko dva i po sata, a na repertoaru će biti oko 27 pesama.

Ulaznice se prodaju širom Srbije i regiona preko “Eventima”, po cenama od 2.790 za P2 zonu, 3.390 za P1 i 3.990 dinara za Fan pit, što su ujedno i najjeftinije cene ulaznica na predstojećoj turneji ove grupe.

IZVOR: Blic
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR