Start Stars Hot News! Govor princa Harryja: “Kate, žao mi je što je Will toliko ćelav”

Govor princa Harryja: “Kate, žao mi je što je Will toliko ćelav”

SHARE

Kraljevsko venčanje i dalje je glavna tema u britanskim medijima, koji danas donose nove detalje sa svadbene svečanosti koja se za 300 najbližih prijatelja i članova porodice princa Williama i Kate Middleton održala u Bakingemskoj palati.

Will je u svom svadbenom govoru rekao kako je Kate njegova “stena” i da ga je “učinila celim”.Princ Harry, koji je svom starijem bratu ujedno bio i kum na venčanju, tokom cele večeri zafrkavao je brata, ali i Kateinu sestru Pippu i tako opravdao očekivanje da će biti “glavni šaljivdžija”.

Najiščekivaniji, a po mnogima i najzabavniji deo večeri, bio je govor kojeg je princ Harry održao kao kum. Prvobitno je bilo najavljeno kako će Harry “ublažiti” govor zbog bake, kraljice Elizabete II, ali s obzirom na to da ona nije došla na večernju zabavu, mlađani princ je sebi dao oduška.

Prvo je brata zafrkavao zbog sve manjeg broja vlasi na glavi. Willu je sugerisao da kad postane kralj preimenuje kraljevsko imanje Sandringham u “Baldringham” (engl. bald = ćelav) i rekao kako bi Will i Kate umesto titula vojvoda i vojvotkinja od Kembridža trebali da nose titule “vojvoda i vojvotkinja od Hairlosshirea” (engl. hair loss = gubitak kose, op.a.), dok bi njegov brat trebao biti poznat kao “Ćelavi baron”. Harry je potom Kate kazao da mu je žao što se udaje za tako ćelavog muškarca.

Iduća na listi šala se našla Willova vojna karijera, pa je princ Harry kazao: “Bio je u vojsci, u mornarici i u vazdušnim snagama – ali samo nedelju dana. Sad kad je pilot helikoptera misli da je pravi Rambo”. Na kraju je zaključio i da njegov brat “izgleda sjajno u tangama”.

O Harryjevom govoru zvanice na kraljevskom venčanju su rekle: “Bilo je toliko neverovatno smešno da je većina okupljenih plakala od smeha”.

OSTAVI KOMENTAR