Start Stars Hot News! Gotovo je: Kim Kardashian nakon 72 dana zatražila razvod braka

Gotovo je: Kim Kardashian nakon 72 dana zatražila razvod braka

SHARE

Kim Kardashian razvodi se od Krisa Humphriesa nakon samo 72 dana provedena u braku. Američki i britanski mediji javljaju da je starleta podnela zahtev za razvod zbog “nepremostivih razlika”.

Vest je prvi objavio producent njenog rijaliti šoua, Ryan Seacrest na svom Twitter profilu: “Da, Kim Kardashian je jutros zatražila razvod. Poverila mi se. Uskoro ću dobiti izjave”. Ubrzo nakon toga Kim je vest potvrdila i medijima poslala saopštenje: “Nakon dužeg razmišljanja, odlučila sam da okončam svoj brak. Nadam se da svi shvataju kako ovo nije bila laka odluka. Nadala sam se da će ovaj brak trajati večno, ali ponekad stvari ne ispadnu onako kako smo planirali. Ostaćemo prijatelji i želimo sve najbolje jedno drugome”.

Kris je takođe ispričao svoju stranu priče prema kojoj on očigledno nije znao da će Kim tražiti razvod. “Potpuno sam predan ovom braku i svemu što on predstavlja. Volim svoju suprugu i bio sam skrhan kad sam saznao da je zatražila razvod. Želim da uradim šta god treba kako bi brak funkcionisao”, izjavio je TMZ-u. Najpopularnija članica klana Kardashian navodno je angažovala jednu od najtraženijih advokata za razvode, Lauru Wasser koja je zastupala i Britney Spears, Mariju Shriver, Angelinu Jolie i Ryana Reynoldsa.

Iako su sestre Kardashian stalno prisutne u medijima, niti jedna od njih nije davala nikakve izjave povodom razvoda. Kim je ovih dana viđena na zabavi uoči Noći veštica, ali Kris nije bio uz nju. Nedavno su zajedno proslavili njen rođendan na intimnoj večeri, ali njihovom je braku ipak došao kraj.

Poslednjih dana javila su se nagađanja da je njihov brak bio dobro isplanirana predstava za javnost, jer su od venčanja zaradili oko 18 miliona dolara. Kim je insistirala da pre braka potpišu predbračni ugovor pa je tako zaštitila svoju imovinu koja je znatno veća od Krisove. Ovo je već drugi propali brak za bujnu starletu koja se sa 19 godina u Las Vegasu venčala za muzičkog producenta Damona Thomasa.

OSTAVI KOMENTAR