Start Stars Hot News! Gošća se povredila i pala, pa tuži restoran Eve Longorije

Gošća se povredila i pala, pa tuži restoran Eve Longorije

SHARE

Zvezda hit serije “Očajne domaćice”, zgodna Eva Longoria bi mogla da ima problema sa svojim restoranom “Beso” u Los Anđelesu, javljaju američki mediji.

Ovih dana jedna je nezadovoljna gošća podigla tužbu protiv restorana lepe glumice zbog nezgode koja joj se tamo dogodila. Luiza Boyadjian je slavila rođendan u restoranu “Beso” i tvrdi da je krenula da ustaje od stola kad se “odjednom okliznula o pod, pala i povredila se”.

Luiza je tužbu predala Okružnom vrhovnom sudu tvrdeći da je oštećena za više od 25,000 dolara i da je dužnost vlasnika da se pobrine da je pod suv i siguran za hod. U tužbi je navela i da je osim teških fizičkih povreda, stradao i njen živčani sistem. Longorijin poslovni partner i voditelj restorana JT Torregiani kratko je izjavio: “Nismo još stigli da pogledamo tužbu. Restoran nema zabeležnih nezgoda ove vrste”.

Ovo nije prvi Evin restoran s poteškoćama u poslovanju. Lasvegaski “Beso”, u kojemu je Eva imala 32 posto udela u vlasništvu, objavio je bankrot ranije ove godine.

OSTAVI KOMENTAR