289
Glupost godine: Kim i Kanye potrošili 12.000 dolara na put od 120...

Glupost godine: Kim i Kanye potrošili 12.000 dolara na put od 120 km!

289
SHARE

Kanye West radi sve kako bi usrećio svoju devojku, ali u tome očigledno preteruje, da se najblaže izrazimo.

Photobucket

Naime, slavni par je avionom odleteo iz Šefilda do Birmingema, što ne bi bio problem da razdaljina između ova dva grada iznosi samo nešto više od 120 km! Poređenja radi, put vozom bi ih koštao samo 70 dolara! Ali, to nije sve. Kanye je potvrdio status rasipnika time što je za Kim i sebe iznajmio čak 9 soba u hotelu i to zadovoljstvo platio čak 8500 dolara. Naravno, deo tih soba nije uopšte korišćen.

15 KOMENTARA

  1. PISITE O KPOPU!! IZASLI SU SVI TEASERI ZA NOVI ALBUM USPER JUUNIORA, SVI TEASERI ZA 2NE1 A VI NI RIJEC O TOME!! NIKOG NIJE BRIGA KOLKO OVE BUDALE PARA TROSE -.-

  2. Wauuu,samo da pokazu kako su mocni.Posto nemaju talenta glupostima se isticu,da bi ljudi pisali o njima.Bezveze(jadni su).Kada ne bi radili takve gluposti niko ne bi ni znao da postoje.Steta prema oni koji stvarno imaju talenat………..

  3. Debili….nek sto pre bankrotiraju da ih vise ne gledamo….videce oni kada budu skupljali hranu iz kontejnera…..

    Kanye postao obicna budala….

  4. Kanye je postao velika debilcina,kao ova njegova voljena kurva Kim.Te pare su mogle da idu u dobrotvorne svrhe.Tamo deca u Africi nemaju sta da jedu i piju zagadjenu vodu,u Japanu je bio zemljotres i u Haitima,ili da daju pare za unicef,a ovi ne bi ni dinar dali……DEBILCINE OVOLIKE!!!!U opste necu vise slusati Kanyea niti bilo koga ko nju voli!KARDASHIANS KURVE No1!!!!!!!

  5. HAHAHHAAAHHAHAHAHAHA . Ima novca mozemu se , nek radi sta hoce .
    Al’ jeste najveca glupost godine, stvarno ! Novac zaslepii coveka !! I mi sto nemamo bas toliko novca , bar pomognemo koliko mozemo osobama kojima je potrebna nasa pomoc !! Pruzimo koliko imamo !! A ovo -.- Siroke ruke kada se uzima,a zatvorene kada se daje ! Lukavost , sebicnost i ‘alovnost ,zeljnost !! Nikad necu moci da razumem poznate licnostii -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.