197
Glumicu iz filmova o Harryju Potteru pokušali ubiti otac i brat

Glumicu iz filmova o Harryju Potteru pokušali ubiti otac i brat

197
SHARE

Otac i brat glumice Afshan Azad koja je glumila u filmovima o Harryju Potteru, optuženi su da su je pokušali ubiti. 22-godišnja glumica koja je igrala lepu Padmu Patil, devojku u koju je Harry Potter zaljubljen, gotovo je nastradala od ruke svog oca, javlja BBC. Abdul Azad i njegov sin Ashraf navodno su pretili mladoj Afshan u njenom domu u Manchesteru. 28-godišnji brat takođe je optužen i za napad na sestru, no nije poznato zbog čega.

Oba muškarca pojavila su se na sudu u Manchesteru na kojem im se sudi zbog pretnje smrću i napada. Glumica Afshan Azad nije davala nikakve komentare na slučaj. Njeno prvo pojavljivanje u serijalu filmova o Harryju Potteru bilo je u filmu “Harry Potter i plameni pehar”. Glumila je sestru bliznakinju Parvati Patil. Takođe će biti i u poslednjem filmu sage Harry Potter.

12 KOMENTARA

  1. I o Boze, Harry nikada nije bio zaljubljen u Padmu -.- Nikada gotovo nisu ni pricali. RON je plesao sa Padmom, iako ga uopste nije interesovala. BRAVO, informisi se, molim te.

  2. Afshan glumi Parvati Petil , a ne Padmu…….Harry nije zaljubljen ni u  Padmu , ni u Parvati, nego u Cho…. A Harry je plesao sa Parvati , a ne sa Padmom .. Prvo trebaju provertit ono sto pisu… -.-‘  .. Ali jadna ona… A boze , ponovila sam ‘Padma’ i ‘Parvati’ milion puta …nema veze.. :)

    • u stvari zeznula sam se , ona glumi padmu …. nema veze..trazila sam slike i ispala mi je neka slika od parvati :) pa sam to napisala 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.