Start Stars Hot News! Glumica napala Nialla Horana jer je poslao negativnu sliku o Gani

Glumica napala Nialla Horana jer je poslao negativnu sliku o Gani

SHARE

null

Niall Horan bio je sa ostalim momcima iz One Directiona u Gani gde je učestvovao u naporima da se pomogne ovoj siromašnoj afričkoj zemlji.

O svom iskustvu Niall je pisao na Twitteru: “Video sam straćare ispred mene! Ovo nije za šalu! Zaista im je potrebna vaša pomoć! Siromaštvo je stvarno!” Međutim, njegovo izražavanje nimalo se nije dopalo glumici Ami K Abebrese iz Gane koja mu je poručila da šalje iskrivljenu sliku o njenoj zemlji. “Razumem da radiš ovo u dobrotvorne svrhe ali ti si se fokusirao na to da pošalješ jako negativnu sliku o zemljama u podsaharskoj Africi umesto da navedeš i pozitivne stvari svoji fanovima…to samo stvara negativne stereotipe. Ja živim u prelepom gradu Akra u Gani a u njemu ima mnogo toga više osim siromaštva i straćara. Sledeći put molim te da budeš izbalansiraniji, Gana može da pruži mnogo više.”

null

Niall se nije izjašnjavao povodom svega, ali Directioneri su reči glumice dočekali s negodovanjem. Da li je Niall zaista pogrešio ili je samo imao nameru da se koncentriše na ono što je loše u Gani, kako bi skrenuo pažnju na probleme koji tamo postoje?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR