Start Stars Hot News! Glumci ne žele da glume u Madonninom filmu

Glumci ne žele da glume u Madonninom filmu

SHARE

Kraljica popa našla se u problemima nakon što su joj, jedan po jedan, glumci otkazali saradnju na njenom novom rediteljskom pokušaju. S obzirom na Madonninu neslavnu filmsku prošlost, ne čudi što joj je, između ostalih, Ewan McGregor rekao kratko i jasno – ne.

Slavna je pevačica nedavno izjavila kako su je pripreme za novi film potpuno okupirale te da više uopšte nema vremena za muziku. Ako ovako nastavi, možda shvati kako bi joj bolje bilo da se držala onoga što joj dobro ide.

Madonna se već okušala u svetu filma, a njen je rediteljski debi “Filth And Wisdom”, premijerno predstavljen na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu 2008. godine, kod kritičara prošao gotovo jednako loše kao i njeni raniji pokušaji glume. Njen najnoviji projekat, film “W.E.”, priča je o Wally Winthrop, ženi koja je opsednuta pričom o britanskom kralju Edwardu VIII i njegovom romantičnom vezom s Amerikankom Wallis Simpson koja ga je 1936. godine koštala krune.

U ulozi kralja trebao se pojaviti slavni škotski glumac Ewan McGregor, dok je nominovana za Oscara Vera Farmiga odbila ulogu Wallis Simpson. Jedina koja nije napustila Madonnu je australijska glumica Abbie koja će glumiti Wally Winthrop. Iz projekta su se zbog “kreativnih razlika” povukli i producent David Parfitt i voditeljka audicija za glumce Nina Gold. Moguće je da su kreativne razlike proizašle i iz Madonnine ideje da u film ubaci pesme Sex Pistolsa “Anarchy In The UK” i “God Save the Queen”. Kao poslastica uz ovu drugu išao bi ples 70-godišnje vojvotkinje od Windsora u društvu pasa.

OSTAVI KOMENTAR