Start Stars Hot News! Glumačka karijera u drugom planu: Nina Dobrev želi da postane učiteljica joge

Glumačka karijera u drugom planu: Nina Dobrev želi da postane učiteljica joge

SHARE

nina dobrev

Nina Dobrev otkrila je da planira da pokrene novi biznis. Naime, zvezda serije “Vampire Diaries” rekla je da želi da otvori svoj joga studio.

Lepa 24-godišnja glumica kaže da se njen život toliko promeni otkako je počela da praktikuje jogu, da joj je to pomoglo i na fizičkom i na psihičkom nivou. Zato sada želi da podeli sa drugima ono što je naučila.
“Želim da otvorim svoj studio joge. Planiranje izgradnje i potraga za lokacijom je veoma zabavna. Koristim različite delove svog mozga”, ispričala je ona za magazin Cosmopolitan i dodala: “Joga mi je promenila život. nadam se da ću pomoći i drugima da to učine.”
Što se tiče njenog privatnog života, Nina je odnedavno ponovo singl, pošto je raskinula vezu sa kolegom iz serije, Ianom Somerhalderom. Ona je za Us Weekly izjavila da ne žuri sa potragom za novim dečkom. “celog života sam bila u dugim vezama sve do sada, tako da se radujem tome što ću provesti neko vreme sama. Otkrivam svoje različite strane i sazrevam, a onda ću shvatiti kakvog dečka želim kada ga vidim. Život čine razna iskustva”, rekla je Nina.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR