288
Glasine su sve jače: One Direction definitivno pevaju na zatvaranju Olimpijade?

Glasine su sve jače: One Direction definitivno pevaju na zatvaranju Olimpijade?

288
SHARE

Na otvaranju Olimpijade iznenadio nas je nastup Arctic Monkeysa, a izgleda da će završetak ovog takmičenja obeležiti nastup popularnog bojbenda.

null

Emeli Sande, Dizzee Rascal i Arctic Monkey nastupali su za vreme otvaranja u petak, a kako prenosi The Mirror, na zatvaranju će One Direction nastupiti zajedno sa Edom Sheeranom. Osim njih, na sceni će se pojaviti Take That, The Who, Queen i Spice Girls.

null

Momci iz benda svakako uživaju u Olimpijadi, što su i podelili sa svima koji ih prate na Twitteru. “Ne znam da li sam samo ja u pitanju, ali je uzbuđenje u Londonu neverovatno! Biće ovo sjajne igre”, napisalo je Niall.

30 KOMENTARA

  1. Take That, The Who, Queen i Spice Girls……zasluzili godinama kojima u na sceni….

    1D – A bas im hvala…morali su i tu da se gurnu….da mi upropaste i Olimpijadu…bolje da su dali nekome ko peva vec godinama i ko je legenda,a ne pocetnicima…..gde je na primer COLDPLAY?!?!?

    • Mozda sam vam dosadan,ali u odnosu na to koliko su ste vi sve vreme smarate sa njima,ja nisam nista…..imam pravo da kazem sta hocu,kada ja to hocu i gde hocu…..ako ti smeta…pa,to nije moj problem….

  2. jooooooj, ne mogu da docekam!!!!!! bice EXTRA!!! OBOZAVAM IH!!!!! <333333 Koliko sam ja shvatila zatvaranje je 12. valjda…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.