Start Stars Hot News! Gladni zabave?

Gladni zabave?

SHARE

Muzika, galama, đuskanje…privuklo je mnoge Beograđane, posetioce Tržnog centra Ušče prethodnog vikenda da provere šta se to dešava ispred ulaza i zašto se toliko ljudi okupilo. A imali su šta i da vide! Beograđani, gladni zabave, oduševljeno su prihvatili izazov da pronađu izlaz iz crvenog Smoki lavirinta, koji je bio postavljen ispred TC Ušće.

Da li to što ih je trčanje kroz lavirint podsetilo na detinjstvo ili su u pitanju vredne nagrade koje su ih na kraju čekale, ali posetioci Ušća u velikom broju su se prijavili za takmičenje ko će prvi da nađe izlaz. Oni najbrži i najspretniji dobili su karte za bioskop i kuglanje i lazy bag-ove! A takmičare je sve vreme bodrio i zabavljao voditelj Ivan Tešanović, poznatiji kao voditelj emisije „Nindža ratnici“.

Uploaded with ImageShack.us

Najmlađi su ipak bili najviše oduševljeni „smešnim ogledalima“. Satima su stajali i pravili smešne face i zanimljive poze. Ono što je najlepše karavan Gladni zabave putuje po celoj Srbiji i zabaviće će mnoge kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac, itd

OSTAVI KOMENTAR