Start Stars Hot News! Gisele Bundchen: Najbolje plaćena manekenka 2009.

Gisele Bundchen: Najbolje plaćena manekenka 2009.

SHARE

32117PCN_Gisele

One su dugonoge lepotice koje žive od svog izgleda. Za malo njih se može reći da su supermodeli koji sebi svojom zaradom mogu priuštiti luksuzan život. Takvih je ovih deset koje su protekle godine vladale modnim pistama, editorijalima i medijima.

Prototip uspešne žene: majka, supruga sa uspešnom karijerom

Prva među jednakima je zanosna Brazilka Gisele Bundchen. Ona je već četvrtu godinu najbolje plaćena manekenka na svetu, što je velika stvar u svetu mode u kom vlada neverovatna konkurencija. Njeno se bogatstvo procenjuje na 150 miliona dolara, a proslavila se kao zaštitno lice mnogih poznatih brandova, od Ralpha Laurena do “Victoria´s Secreta”. Osim na poslovnom planu, prošla je godina za lepu Gisele bila i privatno uspešna. Udala se za igrača američkog fudbala Toma Bradyja i rodila sina Benjamina.

Image Hosting by imagefra.me

Zanosna i nakon 36 godina i 4 trudnoće

Na drugom je mestu nemačka lepotica Heidi Klum. Sa 36 godina najstarija je manekenka na listi, ali niti to, niti činjenica da je prošle godine rodila četvrto dete, ne sprečava je da izgleda fantastično. Heidi ima svoju liniju odeće, kupaćih kostima, obuće, nakita, producentkinja je jedne nemačke televizijske emisije, a sve joj je to u protekloj godini donelo 14 miliona dolara.

Image Hosting by imagefra.me
Ni kontroverze ni droga im nisu narušile karijeru

Kontroverzna Britanka Kate Moss zauzela je treće mesto. Uprkos narkomanskoj aferi i dalje je jedna od najomiljenijih manekenki svetskih dizajnera, a u 2009. je zaradila skoro 8 miliona dolara.

Image Hosting by imagefra.me

Adriana Lima je, kao i njena koleginica Klum, imala godinu za pamćenje. Udala se za srpskog košarkaša Marka Jarića i rodila je kći Valentinu, a uprkos privremenom povlačenju s piste, zaradila je 7 miliona dolara.

Među top deset najplaćenijih manekenki svrstale su se i devojka Orlanda Blooma, Miranda Kerr, Čehinja Karolina Kurkova i Ruskinja Natalia Vodianova.

OSTAVI KOMENTAR