241
Girls’ Generation održale maratonski koncert “težak” 2 miliona dolara

Girls’ Generation održale maratonski koncert “težak” 2 miliona dolara

241
SHARE

Najpoznatija K-pop grupa na svetu, Girls Generation održala je spektakularan koncert u Singapuru, na kojem bi im pozavidele i najpoznatiji muzičari s Zapada.

Naime, devojke su otpevale čak 33 pesme na prepunom stadionu, a cela organizacija ovog događaja koštala je neverovatnih 1.8 miliona dolara! Nije se štedelo na bilo čemu pa su obožavaoci mogli da uživaju u raskošnoj pirotehnici,  izdignutoj pozornici, veštačkom snegu, dok su devojke su promenile veliki broj seksi kostima i čak pomoću trapeza postale leteći anđeli.

Ipak, najbolji deo za fanove svakako je bio trenutak kad im je devet devojaka iz grupe prišlo i razgovaralo s njima, bez obzira da li su bili u fan pitu ili sedeli na tribinama.

14 KOMENTARA

  • a gdje ces znat kad niko nikad o njima nije pisao, niti ih spomenuo. ja sam slucajno naisla na korejsku grupu shinee i tak je sve pocelo. jest da snsd ne volim, ali su im neke pjesme extra :3

 1. najpoznatija korejska grupa? NOT.
  pisite malo o PRAVOJ najpoznatijoj k-pop grupi, – super junior.
  sljedeci put malo istrazite prije nego sto nesto napisete..

 2. Al ovo je fakat sra*e… SuJu se satare oko SS4-a i prodaje karata.. a ove vamo odrze jedan koncert i odma pisu o njima… wow kako mi je bitno za njihov koncert, strasno -.-

 3. @Super Junior, EvilKyu nazalost je uvek tako,ali sada svi pisu o SNSD zbog The Boys i debitovanja u US.Volim ih ali me u poslednje vreme nerviraju.A svi koji znaju K-Pop,znaju da je SuJu jedna od najboljih grupa u K-Pop-u.Mada ima toliko grupa o kojima bi trebao BRAVO da pise,oni sve sto napisu o K-pop-u,to je o SNSD.Mozda ce tek da krenu da pisu o njima.

 4. nisu one jedine poznate u Kpop-u, ima ih jos puno… ali najzad da ste barem pisali nesto o Kpop-u! hvala Bravo, slobodno nastavite sa ovim! xD

 5. TVXQ najbolja grupa ruke dole, steta za raspad , JYJ je nabolja sada (po mom misljenju)<3 al zato BIGBANG i 2NE1 takodje razbijaju a ostalo smejuria, kome se svidjaju devojke sa lizalicama i piskavim glasovima (cast izuzecima)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.