Start Stars Hot News! Gipka Nicole Scherzinger izborila finale u Plesu sa zvezdama

Gipka Nicole Scherzinger izborila finale u Plesu sa zvezdama

SHARE

Baš kao što se moglo i očekivati od početka desete sezone američke verzije showa Ples sa zvezdama, Nicole Scherzinger i njen partner izborili su finale, u kojem će se “boriti” protiv Erin Andrews i Maksima Chmerkovskiya. Kao i u svakoj epizodi dosad, Nicole, koju je iz publike ponovno bodrio dečko Lewis Hamilton, i Derek osvojili su najveći broj bodova, plešući senzualnu rumbu i freestyle.

[youtube _SRffp6YME0]

Ipak, mnogi su se pobunili protiv frontmenke Pussycat Dolls jer smatraju da nije pravedno da se u Plesu sa zvezdama takmiči profesionalna plesačica. Lepoj Nicole u odbranu je stala bivša članica grupe, Robin Antin, koja tvrdi da Nicole nikada nije plesala neke od plesova koji se plešu u popularnom zabavnom showu.

[youtube QeIczhyWvQA]

“Ona je plesačica koja se s plesom susreće od malih nogu. Kada sam je upoznala, bila je jako samouverena iako nije znala ni upola kao sad. Nikada nije plesala tango, rumbu ili valcer, nikada nije imala iskustva s plesom u paru. Ona je jednostavno ambiciozna i kada želi nešto naučiti, sve će uraditi da to što bolje savlada. Što se mene tiče, ona je već pobednica”, izjavila je Robin.

OSTAVI KOMENTAR