145
Geri Halliwell smatra kako Katy Perry nije znala da se nosi sa...

Geri Halliwell smatra kako Katy Perry nije znala da se nosi sa Russellom Brandom

145
SHARE

Pevačica benda Spice Girls tek je odnedavno u vezi sa komičarom ali se već navodno hvali kako se mnogo bolje slažem sa njim nego što je to ikad mogla Katy Perry.

null

Kako prenosi časopis Now, Geri tvrdi da je savršena za kontroverznog Russella, a jedan izvor tvrdi: “Ona kaže kako Katy nije imala pojma na koji način da se nosi sa Russellom jer nije imala dovoljno strpljena i zrelosti da ga razume. Geri kaže da je savršena za njega, jer su oboje emocionalno složeni. Ona zna šta želi, ali je već ranije činila greške.”

8 KOMENTARA

  1. Oj ona odmah misli kako je problem u Katy!!!
    :(
    Ako se ona slaze sa njim ne mora da znaci da je Katy kriva sto je njihov brak propao niko nije savrsen!!!

  2. A otkud pa vi znate kako se Russell odnosio prema Katy eto cim sam videla ovo u hot news znala sam da ce komentari biti tipa ,,a sta ona pa zna,, i te gluposti ali budimo realni napadate sad Geri jedino zato sto gotivite Katy a ovu i ne,mozda se ljudi stvarno slazu a i sta vas briga kako je bilo sa Katy sta se vas to tice majke ti i ne verujem da je Katy nesto bila ”povredjena” i sad otkad se pa oni razveli pa sad prica kako ima neke tajne u vezi njihovog braka i razvlaci to samo da bi se pricalo o tome pa msm budimo realni

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.