Start Stars Hot News! Gerard Pique priznao – u vezi je sa Shakirom!

Gerard Pique priznao – u vezi je sa Shakirom!

SHARE

Iako Shakira uporno poriče da je u vezi s Barseloninim defanzivcem Gerardom Piqueom, on je vezu o kojoj se šuška već mesecima konačno potvrdio i to navodno na nagovor svog trenera Josepa Guardiole.

Pep je navodno rekao Piqueu da potvrdi vezu kako bi mogao da se koncentriše na fudbal. Pique ga je poslušao i na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju sa svoje rođendanske proslave, na kojoj je bila i Shakira.

Shakira i Pique su se upoznali tokom prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, čija je himna bio Shakirin hit “Waka Waka”. U avgustu prošle godine, nakon što su Shakiru i Piquea uspeli da snime ispred istog hotela, španski mediji raspisali su se o novoj ljubavi. Nova šuškanja o tome da je Shakira nova Piqueova ljubav krenula su u novembru, kad su zajedno viđeni u španskom priobalnom gradu Blanes. U to vreme su i Shakira i Pique bili vereni s drugim osobama.

Piqueova verenica je bila Nuria Tomas, a Shakira je od 2000. godine bila u vezi s Antonijem de la Ruom, najstarijim sinom bivšeg argentinskog predsednika Fernanda de la Rue. Vezu s Piqueom Shakira je demantovala i krajem januara ove godine, kad je objavljeno da se seli u Barselonu, ali njenom dragom očito je dosta skrivanja od javnosti.

OSTAVI KOMENTAR