Start Stars Hot News! Gerard Butler snima u Srbiji

Gerard Butler snima u Srbiji

SHARE

Gerard Butler uskoro stiže u Srbiju gde će snimati novi film, adaptaciju Shakespearove tragedije Koriolan.

“Radujem se početku snimanja”

Film će režirati, ali i u njemu glumiti, Ralph Fiennes, a snimanje bi trebalo da počne sledećeg meseca. Osim Fiennesa i Butlera, u filmu će se pojaviti i Vanessa Redgrave, Brian Cox, Jessica Chastain te domaće snage, Dragan Mićanović i Slavko Štimac.

Tako se nakon serije holivudskih blockbustera, Butler vraća istorijskim likovima kojima je i započeo svoju filmsku karijeru. “Na ovom ćemo projektu Ralf i ja raditi s velikom strašću”, izjavio je Butler koji kaže kako se raduje početku snimanja.

Žene su poludele za Butlerom nakon uloge kralja Leonidasa u istorijskom hitu “300”

Nakon što ga je svetska publika videla polugolog u hitu Zacka Snydera “300”, Butler je postao vrlo tražen glumac, meta paparazza, ali i predmet obožavanja žena svih kontinenata. Šarmantni je Škot do sada zaveo mnoge holivudske lepotice, a u poslednje mu se vreme pripisuje veza s Jennifer Aniston s kojom se spetljao na snimanju filma “The bounty Hunter”.

Par se pojavio zajedno i na dodeli Zlatnih globusa, a nakon što je u Mexicu prisustvovao proslavi njenog 41. rođendana, ona se medijima pohvalila kako je zgodni Škot sjajan ljubavnik.

OSTAVI KOMENTAR