Start Stars Hot News! Gerard Butler: Ozbiljnu vezu ću imati za 25 do 30 godina

Gerard Butler: Ozbiljnu vezu ću imati za 25 do 30 godina

SHARE

Gerard Butler izjavio je da neće povesti pratnju na ovogodišnju dodjelu Oscara na kojoj će se pojaviti u ulozi prezentera.

“Neću povesti nikog, osim ako neću do tad imati ozbiljnu vezu, za što mnogi znaju da je vrlo retko. Mnogo je glasina o tome što se događa u mom privatnom životu pa neću počinjati još jednu”, izjavio je holivudski zavodnik na humanitarnoj večeri Relief for Haiti: Artists for Peace and Justice. Gerard kaže kako bi želeo da se smiri i ima stalnu vezu, ali to će se dogoditi tek za 25 do 30 godina. “Mislim da će tad biti vreme za to. Ne opterećujem se svime time”, tvrdi škotski glumac.

Butler je vrlo angažovan oko humanitarnih akcija za pomoć stradalima na Haitiju, uostalom kao i mnoge njegove kolege. Cilj akcije “Artists for Peace” je prikupljanje sredstava za izgradnju infrastrukture nakon potresa. “Jednom kad o tragediji prestane da se govori, postane sporedna stvar. Zapravo je to samo početak. Sada je trenutak kada treba potpuno izgraditi infrastrukturu, zajednicu i zemlju” rekao je Gerard Butler.

OSTAVI KOMENTAR