Start Stars Hot News! Gerard Butler: Ovisan sam o teskobi

Gerard Butler: Ovisan sam o teskobi

SHARE

Škotski glumac Gerard Butler požalio se kako je stalno zabrinut zbog nečega te misli kako je postao već pomalo ovisan o svojoj teskobi. “Rodio sam se u teskobnom svetu i o toj teskobi sam već ovisan. Čim počnem brinuti, samog sebe nateram da se zabrinem još više”, priznaje glumac. “Na primer, nazovem ljude i dogovorim četiri različita scenarija za večernji izlazak, onda me uhvati panika, pa nazovem još prijatelja i dogovorim još opcija. Pa mi je još gore”, žali se Butler.

Gerard je sigurno bio zabrinut i pre premijere svog novog filma “The Bounty Hunter”, no uspeo je to dobro prikriti očijukanjem i grljenjem sa koleginicom sa snimanja Jennifer Aniston. S njom se sve češće spominje u romantičnom kontekstu, a on kaže: “Sigurno nema dima bez vatre. No, dok me optužuju za nešto, ja sam verovatno negde drugde grešeći s nekim drugim. Prilično sam pametan što se toga tiče, znam kako se izvući”.

Ipak, glumac priznaje kako je status globalne zvezde imao poguban učinak na njegov seksualni život. “Sada puno manje spavam okolo, postao sam paranoičan pa pogledajte samo što se dogodilo Tigeru Woodsu!”, kaže Butler, no dodaje kako ipak nije postao svetac.

OSTAVI KOMENTAR