Start Stars Hot News! Gerard Butler ne može da odluči koja mu je holivudska plavuša draža

Gerard Butler ne može da odluči koja mu je holivudska plavuša draža

SHARE

Holivudski glumac Gerard Butler jednostavno se ne može odlučiti među tri zanosne plavuše s kojima se druži poslednjih nedelja. Naime, dok je na crvenom tepihu Zlatnih globusa grlio i zavodio Jennifer Aniston, nešto kasnije u backstageu navodno je silno pokušavao doći do broja glumice Kate Hudson, a preksinoć je pak viđen s Jessicom Simpson na romantičnoj večeri.

Iako su u elitni restoran u Santa Monici došli odvojeno, Gerard i razvedena Jessica u isto su vreme stigli, ali i napustili “mesto zločina”. Kako tvrde njihovi prijatelji, ovo nije njihov prvi izlazak, već su nekoliko puta pre izlazili po restoranima i privatnim partyjima. Ipak, čini se kako Gerard s lepom pevačicom i glumicom ne planira ništa ozbiljno, barem ako je suditi po njegovom ponašanju na dodeli Globusa prošle nedelje.

Podsetimo, holivudski zavodnik nije hteo da napusti afterparty Zlatnih globusa sve dok nije došao do broja Kate Hudson. “Gerard je rekao Kate da je najlepša žena u prostoriji te da obožava njen rad. Glumica mu se strašno svidela”, rekao je za strane medije dobro upućen izvor.

OSTAVI KOMENTAR