Start Stars Hot News! Georgea Clooneya ponekad muče nesanica i usamljenost, a žene su ga varale...

Georgea Clooneya ponekad muče nesanica i usamljenost, a žene su ga varale i ostavljale

SHARE

Iako se čini da ima sve u životu, glumačka zvezda George Clooney priznao je kako se ponekad oseća usamljeno. Za Hollywood Reporter je otkrio i kako ima problema s nesanicom i budi se bez ikakvog razloga po pet puta tokom noći i kako oseća hroničan bol u leđima, a progovorio je i uzimanju kokaina u mladim danima.

“Svi koji kažu da se nikad ne osećaju usamljeno – lažu. Najusamljeniji si na mestima gde je gomila ljudi”, kazao je Clooney, a naveo je kako se najusamljenije osećao u lošim vezama. Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, koji je sad u vezi s bivšom rvačicom Stacy Keibler, priznao je i kako su i njega žene znale da varaju, ostavljaju i napuštaju zbog drugog muškarca.

Photobucket

Govoreći o alkoholu i drogama, kazao je: “Ponekad previše pijem. Uživam u alkoholu i dogodilo mi se da pređem granicu zabave do toga da se opijam do dugo u noć bez ikakvog razloga. Zato sam i prestao. Od Nove godine više ne pijem”. U mladim danima uzimao je kokain, ali kaže kako se nije navukao i imao problema s tim.

OSTAVI KOMENTAR