Start Stars Hot News! George Michael usred noći odbauljao iz svoje vile i ostavio vrata širom...

George Michael usred noći odbauljao iz svoje vile i ostavio vrata širom otvorena

SHARE

U utorak u ranim jutarnjim satima policija je pohitala u dom Georgea Michaela jer je čuvar prijavio njegov nestanak. Pevač je naime odlutao sa svog imanja, a pritom je vrata 10 miliona dolara vredne londonske vile ostavio širom otvorena. Nakon kraće potrage, policija je 46-godišnjeg Michaela pronašla u blizini.

“Iako George živi u luksuznom kvartu, nigde u Londonu nije sigurno. Ostaviti vrata otvorena je ludo – to je otvoren poziv lopovima”, komentarisali su Michaelovi prijatelji koji su sve zabrinutiji zbog njegovog iracionalnog ponašanja i sve razuzdanijeg načina života.

Michael je, podsetimo, u junu 2008. godine uhapšen nakon što je u javnom WC-u policija kod njega pronašla crack, kokain i marihuanu. Godinu ranije je odradio 100 sati društveno korisnog rada jer je vozio drogiran. Prošle se godine, takođe drogiran, automobilom zabio u kamion. U intervjuu u decembru 2009. godine je otvoreno priznao da se drogira: “Smanjio sam upotrebu marihuane. Sad pušim samo osam jointova dnevno, a dosad sam 25”.

OSTAVI KOMENTAR