830
George Clooney i Penelope Cruz su glumci sa najseksi glasom

George Clooney i Penelope Cruz su glumci sa najseksi glasom

830
SHARE

Prema istraživanju jedne internet stranice, najseksi glasove među holivudskim glumcima imaju George Clooney i Penelope Cruz. Dok je Clooney pobedio Ewana McGregora i Morgana Freemana, Penelope je pobedila Elizabeth Hurley i Nigellu Lawson.

Clooney se već godinama nalazi i na listi najpoželjnijih neženja. Ipak, ističe kako se “u ovom životu” ne planira ženiti, a trenutno je u vezi s Elisabettom Canalis.

Zanimljivo je kako su i psiholozi potvrdili činjenicu da ljudi, bez obzira što ne vide nečije lice, obično pretpostave kako su osobe s atraktivnim glasom zapravo i osobe atraktivnog stasa.

5 KOMENTARA

  1. Ja bih za najsexy glas izabrala Angelinu Jolie (mada volim i Penelope,nemojte pogresno da shvatite),a za najsexy muski glas (od glumaca) Wentworth Miller..
    Ovako generalno,po meni najsexy glas na svetu ima Ville Valo (HIM)..I dok peva i kada prica..Onako dubok,umirujuc,tih..Totalna fantazija! xD

  2. Za Penelope se slazem jer ima stvarno sarmantan glas sa njenim spansko-engleski akcent a za Clooney se ne slazem jer njegov glas mi je obican mislim da Jude Law ima najbolji glas sa tim britanskim akcentom.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.