Start Stars Hot News! George Clooney i Elisabetta Canalis raskinuli vezu

George Clooney i Elisabetta Canalis raskinuli vezu

SHARE

George Clooney i njegova devojka Elisabetta Canalis raskinuli su svoju dvogodišnju vezu. Najpoželjniji neženja i italijanska lepotica napisali su to u saopštenju kojeg su poslali američkim medijima.

“Više nismo zajedno. To je vrlo teško i vrlo lično pa se nadamo da će svi moći da poštuju našu privatnost”, stoji u saopštenju. Nije poznato zbog čega je par tako naglo raskinuo, jer su nedavno snimljeni zajedno na večeri, blizu Clooneyjeve kuće na jezeru Como. Elisabetta je početkom ovog meseca u italijanskom časopisu “Chi” izjavila kako joj je lepo s Clooneyjem.

“Jako sam srećna u ovom trenutku. Zahvaljujući mojem muškarcu, moja bajka se nastavlja. Mi smo par kojem nikad nije dosadno”, izjavila je starleta i pritom progovorila o planovima za brak. “Čvrsto verujem u brak i u budućnosti ću definitivno biti udata, ali trenutno sam srećna ovako”, tvrdila je tad. S druge strane, George Clooney je u nekoliko navrata ponovio da se više nikad neće ženiti. Iako su mnogi predviđali da će upravo lepa Italijanka naterati zavodnika da se predomisli, to se očigledno nije dogodilo.

OSTAVI KOMENTAR