90
George Clooney i Elisabetta Canalis raskinuli vezu

George Clooney i Elisabetta Canalis raskinuli vezu

90
SHARE

George Clooney i njegova devojka Elisabetta Canalis raskinuli su svoju dvogodišnju vezu. Najpoželjniji neženja i italijanska lepotica napisali su to u saopštenju kojeg su poslali američkim medijima.

“Više nismo zajedno. To je vrlo teško i vrlo lično pa se nadamo da će svi moći da poštuju našu privatnost”, stoji u saopštenju. Nije poznato zbog čega je par tako naglo raskinuo, jer su nedavno snimljeni zajedno na večeri, blizu Clooneyjeve kuće na jezeru Como. Elisabetta je početkom ovog meseca u italijanskom časopisu “Chi” izjavila kako joj je lepo s Clooneyjem.

“Jako sam srećna u ovom trenutku. Zahvaljujući mojem muškarcu, moja bajka se nastavlja. Mi smo par kojem nikad nije dosadno”, izjavila je starleta i pritom progovorila o planovima za brak. “Čvrsto verujem u brak i u budućnosti ću definitivno biti udata, ali trenutno sam srećna ovako”, tvrdila je tad. S druge strane, George Clooney je u nekoliko navrata ponovio da se više nikad neće ženiti. Iako su mnogi predviđali da će upravo lepa Italijanka naterati zavodnika da se predomisli, to se očigledno nije dogodilo.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.