399
Genijalno ili glupo: Kanye planira da na sledećem albumu koristi životinjske zvukove

Genijalno ili glupo: Kanye planira da na sledećem albumu koristi životinjske zvukove

399
SHARE

Kontroverzni reper voli da eksperimentiše, pa su se pojavile glasine da će na sledećem albumu uraditi nešto zaista nesvakidašnje.

null

Govoreći za The Sun, jedan izvor je istakao: “Kanye govori svojim prijateljima o svom planu. Toliko je opsednut rikom, lajanjem i bukom džungle da je počeo sa eksperimentisanjem kako bi od njih napravio album.” Pre toga, Kanye će ipak morati da završi svoju turneju sa Jay-Zjem, koja je nedavno oborila jedan rekord. Naime, reperi su čak 12 puta na koncertu izveli pesmu “N**as in Paris”!

20 KOMENTARA

 1. COOL..ali da ne stavi neke majumne i to…moze lav ili nesto slicno tome kao na pjesmu ”night in paris” koju izvodi s jay-z…ta pjemsa je extraaa

 2. Ne znam :)
  Mozda je to solidna ideja, vise su dosadile ovi zvuci, svi su slicni. 
  Mada ideja je na prvi pogled i vise nego glupa, al’ sta znam.
  Ma, ako on misli da ce da uspe neka to i uradi, pa cemo mi proceniti.

 3. Angie♥BIGBANG♥2NE1♥YGFamily♥  hahahahahah slazem se!!!!od kako je sa ovom grozotom od kim totalno je postao bezveze…pa da kao ova kim…..sta ce?:)))

 4. JUSTINSELENACODY-KOJI SI TI IDIOTT…..PFFF…STA FALI KIM I KANYEU…ONI SU FIN PAR…I TI ZIVOTINJSKI ZZVUCI SU SUPER IDEJA..AL SVE ZAVISI KAKO CE ZVUCATI.. :)
   

 5. I DA,JUSTINSELENACODY-JA TE ODLICNO ZNAM..ZNAM KO SI…ZNAM KAKO IZGLEDAS I DA ZNAS KIM IZGLEA 100000 PUTA BOLJE OD TEBE DRAGA MOJA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.